Har du skadedyr?

Er din bolig blevet angrebet af skadedyr?

Har du mistanke om, at mår eller rotter er flyttet ind på dit loft eller i dine vægge? Hvis du har set tegn på ødelagte ledninger, isolering eller træværk, kan det meget vel være skadedyr, der er skyld i skaderne. Disse ubudne gæster kan forårsage omfattende ødelæggelser i din bolig, både i hulmuren og på loftet.

Hvis de får lov at blive, kan de endda bygge lange gangsystemer til deres reder og til at opbevare mad, hvilket kan gøre situationen endnu værre. Det er derfor vigtigt at handle hurtigt.Termografikamera, kan bruges til mange formål.

Få styr på skaderne nu!

Har du mistanke om skadedyr i din bolig? Book en termografisk undersøgelse i dag, og få hurtigt kortlagt skaderne, så du kan beskytte dit hjem. Vent ikke – jo længere tid du venter, desto større kan skaderne blive!

Få skaderne kortlagt med termografi

Mange af de skader, skadedyr forårsager, kan være skjulte og ikke synlige med det blotte øje. Ved hjælp af avanceret termografiteknologi kan vi identificere præcis, hvor skaderne er sket, så du kan få dem repareret i tide, inden de bliver endnu værre.

Vores termografiske scanninger giver dig et klart billede af skadernes omfang og hjælper dig med at handle hurtigt, så du kan beskytte din bolig mod yderligere skader.

Har du spørgsmål vedrørende termografi? Så ring til en af vores teknikere i dag eller send en mail på mail@jydsktermo.dk.

Enhver mistanke om spild skal tages alvorligt, da det ellers kan få store økonomiske og driftsmæssige konsekvenser for mindre vandværker.
Vi tilbyder tæthedsundersøgelse og trykprøvning af huse, som kan hjælpe med at finde kilden til din voksende varmeregning
Undgå afleverings fejl i nye el-installationer og sikre i tide dine el-tavler, grupper samt knudepunkter for, at eliminere farlige situationer og strømsvigt.
I mange huse, der er kommet lidt op i årene, kan man opleve, at trykket i vandhanen er dårligt. Dette kan skyldes, at rørene er delvist tilstoppede af kalk og okker. Det kan vi gøre noget ved.
Har du brug for en nem og effektiv løsning på mindre lækager eller utætheder i skjulte rør? Så har vi løsningen til dig..
Brud på el-gulvvarme kan spores og dermed udbedres lokalt. Vi benytter termografi til sporing af brud på el-gulvvarme, og vi kører både ud til private og erhvervskunder i hele landet.