MULTISEAL​

MultiSeal hos Jydsk Termograficenter

Har du brug for en nem og effektiv løsning på mindre lækager eller utætheder i skjulte rør? Så har vi løsningen til dig. Jydsk Termograficenter tilbyder tætning af rør med midlet MultiSeal, som er en rigtig smart løsning til dig, der ikke har lyst til, at få banket gulvet op, og måske skal affindes med en anden farve klinke i et område af gulvet.

Behandlingen er blivende. Dvs. at der afsættes en tætning, som hærder op, på skadestedet, også efter at tætningsvæsken er skyllet, ud af systemet.

Vi tilbyder denne service til både private og erhvervskunder i Danmark. Her på siden kan du læse mere om MultiSeal, og hvilke krav dine rør skal leve op til, før vi kan anvende det.

Hvad er MultiSeal?

MultiSeal er et flydende tætningsmiddel, der kan bruges til at udbedre lækager på skjulte rør i gulve og vægge. Det tilsættes direkte til vandet i et lukket kredsløb for at tætne skjulte lækager. Ved at anvende dette produkt, undgår du at bryde hul i gulve og vægge.

​Dermed undgår du støj og støv, du slipper for at skulle have en toiletvogn stående i indkørslen og at have håndværkere i dit hus i en længere periode. Med andre ord: Du slipper for en gennemgribende renovering af dine rør, fordi MultiSeal sætter en stopper for de utætte rør.

​MultiSeal findes i forskellige produktvarianter afstemt efter det miljø, lækagen skal tætnes i. Det kan således bruges til lukkede kredse i fjernvarmesystemer, alle varmeanlæg med oliefyr eller brændselskedler, gulvvarmesystemer samt afløbs- og kloaksystemer. Der findes også MultiSeal til drikkevandsinstallationer, gasinstallationer, solvarmeanlæg og poolsystemer.

Er du interesseret i rørtætning med MultiSeal?

Ønsker du at høre mere om dette produkt og vores metoder? Eller vil du gerne have oplysninger om vores priser og proceduren for tætning med MultiSeal? Så er du selvfølgelig mere end velkommen til at kontakte os.

​Du kan få fat på os enten på telefon 86 42 94 08 eller skrive til vores e-mail mail@jydsktermo.dk .​

Er du interesseret i rørtætning med MultiSeal?

Fordele og ulemper ved denne metode:
Der er flere ting, der kan være afgørende for resultatet og kundens oplevelse af behandlingen. Hvis der f.eks. er radiatorventiler, der er utætte, åbne ekspansioner eller andre ting, der gør, at væsken kommer i forbindelse med luften (Co2), kan dette få materialet til at hærde de forkerte steder.

En behandling med MultiSeal behandler kun det eller de områder, hvor røret er utæt. Hvis et rør er tæret pga. udefrakommende fugt, men ikke er utæt, bliver røret ikke behandlet på dette sted.

Hvornår kan man anvende MultiSeal?
Produktet anvendes typisk på varmerør. Betingelsen for, at MultiSeal kan virke, er at der er Co2 til stede. Det vil sige, at rør, der ligger omgivet af vand, ikke kan behandles med MultiSeal. Rør, der ligger i jorden, kan heller ikke behandles med MultiSeal. Rør, der er indstøbt i beton, kan til gengæld godt behandles med MultiSeal.

I flere tilfælde vil det være optimalt at rense rørene for belægning, så der kan ske en binding til selve rørmaterialet, og ikke belægningen.

Et af MultiSeal produkterne kan tilføres et lukket varmesystem og skal forblive i systemet. Dette middel laver en konstant tættende virkning. Det vil sige, at hvis der efter påfyldningen opstår en lækage, så tætnes den med det samme. Midlets PH-værdi skal tjekkes en gang årligt, for at kontrollere at virkningen stadig er intakt.

Hvis midlet skylles ud af anlægget, åbner skaderne sig igen. Dette middel vil være optimalt til anlæg, der står for udskiftning, men hvor man gerne lige vil udsætte tidspunktet, til det passer ind i kalenderen.

MultiSeal

Vi står klar til at hjælpe dig med MultiSeal rørtætning i hele landet. Vi hjælper både private og erhverv.

Har du spørgsmål vedrørende multiseal? Så ring til en af vores teknikere i dag eller send en mail på mail@jydsktermo.dk.

Enhver mistanke om spild skal tages alvorligt, da det ellers kan få store økonomiske og driftsmæssige konsekvenser for mindre vandværker.
Vi tilbyder tæthedsundersøgelse og trykprøvning af huse, som kan hjælpe med at finde kilden til din voksende varmeregning
Undgå afleverings fejl i nye el-installationer og sikre i tide dine el-tavler, grupper samt knudepunkter for, at eliminere farlige situationer og strømsvigt.
I mange huse, der er kommet lidt op i årene, kan man opleve, at trykket i vandhanen er dårligt. Dette kan skyldes, at rørene er delvist tilstoppede af kalk og okker. Det kan vi gøre noget ved.
Har du brug for en nem og effektiv løsning på mindre lækager eller utætheder i skjulte rør? Så har vi løsningen til dig..
Brud på el-gulvvarme kan spores og dermed udbedres lokalt. Vi benytter termografi til sporing af brud på el-gulvvarme, og vi kører både ud til private og erhvervskunder i hele landet.