EL-GULVVARME​

​El-gulvvarme: Sporing af brud på gulvvarmekabler

Brud på el-gulvvarme kan spores og dermed udbedres lokalt. Hos Jydsk Termograficenter benytter vi termografi til sporing af brud på el-gulvvarme, og vi kører både ud til private og erhvervskunder i hele landet.

Sporing af brud på din el-gulvvarme

Har du el-gulvvarme, og har du en mistanke om, at der er brud på en slange, så står vi klar til at spore og udbedre skaden. Er dit problem akut, så kontakt os hurtigst muligt. 

Du skal bare ringe til os på telefon 86 42 94 08 eller skrive til vores e-mail mail@jydsktermo.dk .​

Undgå unødvendige ødelæggelser i gulvet

Vores metode til sporing af brud på gulvvarmen forebygger unødvendige ødelæggelser i gulvet, da termografien hurtigt og enkelt kan lokalisere bruddet med en meget stor nøjagtighed.

​Når bruddet er sporet, brydes det berørte område op, og gulvvarmekablet bankes fri af betonen. Gulvvarmekablet bliver herefter repareret med et specielt reparationssæt for el-gulvvarmekabler. Kablet bliver afslutningsvis gennemtestet for yderligere fejl, og gulvet er herefter klar til at blive genetableret.

​Billederne herunder viser en el-gulvvarme, der er blevet beskadiget, da beboer har fået installeret et nyt toilet med skjult cisterne. Skaden kunne lokaliseres med IR-cam, fritlægges og repareres med begrænset skade. Kunden stod og skulle sælge lejligheden og var glad for at kunne aflevere et badeværelse med varme i gulvet.

Hvad koster gulvvarme?

Der er meget stor forskel på, hvor meget gulvvarme koster alt afhængigt af, hvilken energikilde du bruger. Det er meget forskelligt, om der er gulvvarme i hele boligen eller kun i enkelte rum såsom badeværelset, der er en klar favorit.

Vedligeholdelse kan være en af de helt store poster, når man vælger at få anlagt gulvvarme, men ikke hvis du vælger os til at udføre eftersyn og reparation. Termografi er en effektiv løsning, der ikke koster mange penge, og som ikke kræver, at gulvet rives op, med mindre vi opdager et problem.

Sporing af brud på el-gulvvarme

Vi står klar til at hjælpe dig med sporing af brud på el-gulvvarme i Randers, Aarhus, Viborg og resten af det midt- og østjyske. Vi hjælper både private og erhverv.

Har du spørgsmål vedrørende el-gulvvarme? Så ring til en af vores teknikere i dag eller send en mail på mail@jydsktermo.dk.

Enhver mistanke om spild skal tages alvorligt, da det ellers kan få store økonomiske og driftsmæssige konsekvenser for mindre vandværker.
Vi tilbyder tæthedsundersøgelse og trykprøvning af huse, som kan hjælpe med at finde kilden til din voksende varmeregning
Undgå afleverings fejl i nye el-installationer og sikre i tide dine el-tavler, grupper samt knudepunkter for, at eliminere farlige situationer og strømsvigt.
I mange huse, der er kommet lidt op i årene, kan man opleve, at trykket i vandhanen er dårligt. Dette kan skyldes, at rørene er delvist tilstoppede af kalk og okker. Det kan vi gøre noget ved.
Har du brug for en nem og effektiv løsning på mindre lækager eller utætheder i skjulte rør? Så har vi løsningen til dig..
Brud på el-gulvvarme kan spores og dermed udbedres lokalt. Vi benytter termografi til sporing af brud på el-gulvvarme, og vi kører både ud til private og erhvervskunder i hele landet.