TERMOGRAFI

​Termografi til kvalitetskontrol og vedligeholdelse af eltavler

​Hos Jydsk Termograficenter benytter vi os af termografi til fejlfinding, ligesom det anvendes som et vigtigt element i systematisk vedligeholdelse af elinstallationer og anlæg. Det udføres typisk uden indgreb i en maskine eller i en installation, og det kan derfor ofte foregå i drift uden behov for strømafbrydelse.

Hvad koster termografi?

Vores priser på termografi varerier alt afhængigt af behovet og den enkelte opgave. Derfor udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud til dig, hvis du har en specifik opgave, der skal udføres. Beskriv kort hvad opgaven drejer sig om, så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig med svar.

Få hjælp til termografi nu

Der er rigtig mange gode grunde til at anvende termografi i forbindelse med elinstallationer og anlæg. Her kan blandt andet nævnes følgende fordele:

  • Du kan opnå store besparelser ved reparation og vedligeholdelse
  • Reparationer kan planlægges mere målrettet
  • Driftsikkerheden øges
  • Levetiden på de eksisterende installationer forlænges​
  • Risikoen for maskinhavari minimeres
  • Du kan undgå kortslutninger, lysbue og brand i el-anlæg
  • Du kan få foretaget fejlfinding af de udførte installationer og fejlretninger


Takket være termografi kan du blandt andet undgå aflevering af fejl i nye elinstallationer, ligesom du i tide kan sikre de eksisterende eltavler, grupper og knudepunkter for at eliminere farlige situationer og strømsvigt som følge af kortslutningsrisiko, overbelastning og dårlige forbindelser.

Termografi

Vi står klar til at hjælpe dig med termografi i hele landet. Vi hjælper både private og erhverv med termografi.

Har du spørgsmål vedrørende termografi? Så ring til en af vores teknikere i dag eller send en mail på mail@jydsktermo.dk.

Enhver mistanke om spild skal tages alvorligt, da det ellers kan få store økonomiske og driftsmæssige konsekvenser for mindre vandværker.
Vi tilbyder tæthedsundersøgelse og trykprøvning af huse, som kan hjælpe med at finde kilden til din voksende varmeregning
Undgå afleverings fejl i nye el-installationer og sikre i tide dine el-tavler, grupper samt knudepunkter for, at eliminere farlige situationer og strømsvigt.
I mange huse, der er kommet lidt op i årene, kan man opleve, at trykket i vandhanen er dårligt. Dette kan skyldes, at rørene er delvist tilstoppede af kalk og okker. Det kan vi gøre noget ved.
Har du brug for en nem og effektiv løsning på mindre lækager eller utætheder i skjulte rør? Så har vi løsningen til dig..
Brud på el-gulvvarme kan spores og dermed udbedres lokalt. Vi benytter termografi til sporing af brud på el-gulvvarme, og vi kører både ud til private og erhvervskunder i hele landet.