RØRRENSNING

​Rørrensning af vandinstallationer i boliger

Har du nogle spørgsmål i forbindelse med rørrensning, kunne du tænke dig at høre mere om vores arbejdsområder, eller har du en specifik opgave, som du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på? Så kontakt os gerne. Du kan enten ringe til os på telefon 86 42 94 08, men alternativt kan du også skrive til vores e-mail mail@jydsktermo.dk , hvis du foretrækker det.

Kontakt os og hør mere eller indhent et tilbud

Du kan enten ringe til os på telefon 86 42 94 08, men alternativt kan du også skrive til vores e-mail mail@jydsktermo.dk , hvis du foretrækker det. 

Hvordan udføres rørrensning?​

I mange huse, der er kommet lidt op i årene, kan man opleve, at trykket i vandhanen er dårligt. Dette kan skyldes, at rørene er delvist tilstoppede af kalk og okker. Dette er især et problem i huse, der har installationer, der er udført med galvaniserede jernrør. Årsagen til dette er, at den indvendige overflade er ru og nemt kan fange fremmedlegemer som kalk og okker.

Det er nu muligt at fjerne noget af denne belægning således, at trykket igen bliver bedre. Vi kan dog ikke garantere for et godt resultat, da man på forhånd ikke ved, hvilken belægning, der er i installationen – eller hvor kraftig den er.

I tidsrummet, hvor afsyringen foregår, er jeres installation afbrudt fra vandværket således, at der ikke kan ske udsivning til dette. Der må ikke kunne tappes vand nogen steder i huset. Dette kan gøres ved at afspærre rum eller armaturer. Den bedste løsning er, at der slet ikke er nogen i huset, når afsyringen udføres.

Dette aftales med teknikeren inden vores besøg. Prisen for en afsyring er 12.800,- ekskl. moms – for en bolig på op til 200 kvm.

Rørrensning

Vi står klar til at hjælpe dig med rørrensning i hele danmark. Vi hjælper både private og erhverv med rørrensning.

Har du spørgsmål vedrørende rørrensning? Så ring til en af vores teknikere i dag eller send en mail på mail@jydsktermo.dk.

Enhver mistanke om spild skal tages alvorligt, da det ellers kan få store økonomiske og driftsmæssige konsekvenser for mindre vandværker.
Vi tilbyder tæthedsundersøgelse og trykprøvning af huse, som kan hjælpe med at finde kilden til din voksende varmeregning
Undgå afleverings fejl i nye el-installationer og sikre i tide dine el-tavler, grupper samt knudepunkter for, at eliminere farlige situationer og strømsvigt.
I mange huse, der er kommet lidt op i årene, kan man opleve, at trykket i vandhanen er dårligt. Dette kan skyldes, at rørene er delvist tilstoppede af kalk og okker. Det kan vi gøre noget ved.
Har du brug for en nem og effektiv løsning på mindre lækager eller utætheder i skjulte rør? Så har vi løsningen til dig..
Brud på el-gulvvarme kan spores og dermed udbedres lokalt. Vi benytter termografi til sporing af brud på el-gulvvarme, og vi kører både ud til private og erhvervskunder i hele landet.