VANDVÆRKER

Priser for lækagesporing på vandværker:

Opstarts møde, med gennemgang af kort og anlæg, samt vejlledning mht. evt. sektionering af nettet. ( Dette er for at vandværket selv kan udføre opgaver, og derved spare penge på os) : 2900 kr. ex moms.

Du er også velkommen til at kontakte os

Lækagesøgning på større skader, kan ofte udføres med jordmicrofon, og En “Lytte computer” ( Correlator). Denne for for sporing udføres med vandtrykket på ledningsnettet. en anden metode, er at der sættes gas på nettet. Dette kræver, at ledningsnettet er trykløst, og er reduceret til mindst muligt område.

Lækagesporing på vandværker

Det kan ofte være en fordel, at anlægget bliver indelt i zoner, for at kunne lokaliserer området der er skaderamt. det kan være billigere at få indskåret ventiler på anlægget, end at der skal bruges mange sporingstimer, som kan være resultatløse pga. at områderne er for store. 

Vandværkerne kan derved få et bedre anlæg, samt spare penge på os.

Vi oplever tit, at vandværkerne ligger inde med tegninger af ledningsnettet, som er meget gamle, og ledningerne, er indtegnet af folk, som ikke er i vandværkerne mere.

Der er flere vandværker, der har kontaktet os, for at få vished om, at ledninerne, rent faktisk ligger som angivet, på de gamle tegninger. Dette kan vi lokaliserer ved hjælp af en ” Banker” som laver støj i jordledningerne, og vi kan derved lokaliserer disse, ved hjælp af jordmicrofon. 

Det er ikke altid, at denne metode virker, over længere afstande. det afhænger meget af jordforhold, mht. beskaffenhed, og overflade.

Lækagesøgning på større skader, kan ofte udføres  med jordmicrofon, og En “Lytte computer” ( Correlator). Denne for for sporing udføres med vandtrykket på ledningsnettet.  en anden metode, er at der sættes gas på nettet. Dette kræver, at ledningsnettet er trykløst, og er reduceret til mindst muligt område.

Lækagesporing

Vi står klar til at hjælpe dig med lækagesporing i hele landet.Vi hjælper både private og erhverv med lækagesporing.

Har du spørgsmål vedrørende lækagesporing? Så ring til en af vores teknikere i dag eller send en mail på mail@jydsktermo.dk.

Enhver mistanke om spild skal tages alvorligt, da det ellers kan få store økonomiske og driftsmæssige konsekvenser for mindre vandværker.
Vi tilbyder tæthedsundersøgelse og trykprøvning af huse, som kan hjælpe med at finde kilden til din voksende varmeregning
Undgå afleverings fejl i nye el-installationer og sikre i tide dine el-tavler, grupper samt knudepunkter for, at eliminere farlige situationer og strømsvigt.
I mange huse, der er kommet lidt op i årene, kan man opleve, at trykket i vandhanen er dårligt. Dette kan skyldes, at rørene er delvist tilstoppede af kalk og okker. Det kan vi gøre noget ved.
Har du brug for en nem og effektiv løsning på mindre lækager eller utætheder i skjulte rør? Så har vi løsningen til dig..
Brud på el-gulvvarme kan spores og dermed udbedres lokalt. Vi benytter termografi til sporing af brud på el-gulvvarme, og vi kører både ud til private og erhvervskunder i hele landet.