TERMOGRAFI

Bygningstermografi​

Bygningstermografi er en metode som bruges til at lokalisere områder med varme/ kulde transport, det vil sige områder hvor isoleringen er dårlig, eller hvor klimaskærmen er defekt. Med metoden får man hurtigt et overblik over hvor man skal gribe ind, og forbedre. Det er tit på større lejlighedskomplekser at metoden er brugt, men den er også velegnet i parcelhuset. Metoden bruges også til fejlfinding sammen med Blower-Door testen, hvor man udsætter klimaskærmen for undertryk. Man kan derefter lokaliserer, defekter med IR-kamera.

Hvad koster termografi?

Vores priser på termografi varerier alt afhængigt af behovet og den enkelte opgave. Derfor udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud til dig, hvis du har en specifik opgave, der skal udføres. Beskriv kort hvad opgaven drejer sig om, så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig med svar.

Få hjælp til termografi nu

Billedet til højre viser fugt i en gavl. Kunden har oplevet, at vandet dryppet ned indvendigt, i det nederste vindue. Der var flere firmaer på sagen, og de endte med at tilkalde Jydsk Termograficenter. Vi kunne tydeligt se, med Ir-Cam, at problemet stammede fra de to øverste vinduer. Ved nærmere eftersyn, af fugerne ved sålbænken, kunne man se at disse havde sluppet, og vandet løber ind i hulmuren, og ned på overligger ved nederste vindue.
Termografikamera, kan bruges til mange formål.

Skadedyr?

Skadedyrs angreb på huse, kan være alvorlige, og ofte lave skader på husene, som man ikke kan se, med det blotte øje. Med et godt termografikamera, kan man blotlægge mange af disse skader, og vi har i flere tilfælde været med til at lokaliserer disse skader.

På billedet til venstre herfor, kan man se hvordan rotten har boltret sig i hulmuren, og har haft adgang til loftkonstruktionen.

For at kunne lokaliserer sådanne fejl, skal der være en vis temperatur forskel mellem ude og inde. Gerne over 15 grader C.​

Bygningstermografi

Vi står klar til at hjælpe dig med termografi i hele landet. Vi hjælper både private og erhverv med termografi.

Har du spørgsmål vedrørende termografi? Så ring til en af vores teknikere i dag eller send en mail på mail@jydsktermo.dk.

Enhver mistanke om spild skal tages alvorligt, da det ellers kan få store økonomiske og driftsmæssige konsekvenser for mindre vandværker.
Vi tilbyder tæthedsundersøgelse og trykprøvning af huse, som kan hjælpe med at finde kilden til din voksende varmeregning
Undgå afleverings fejl i nye el-installationer og sikre i tide dine el-tavler, grupper samt knudepunkter for, at eliminere farlige situationer og strømsvigt.
I mange huse, der er kommet lidt op i årene, kan man opleve, at trykket i vandhanen er dårligt. Dette kan skyldes, at rørene er delvist tilstoppede af kalk og okker. Det kan vi gøre noget ved.
Har du brug for en nem og effektiv løsning på mindre lækager eller utætheder i skjulte rør? Så har vi løsningen til dig..
Brud på el-gulvvarme kan spores og dermed udbedres lokalt. Vi benytter termografi til sporing af brud på el-gulvvarme, og vi kører både ud til private og erhvervskunder i hele landet.