TÆTHEDS
UNDERSØGELSE​

​Bestil en tæthedsundersøgelse eller trykprøvning af din bolig

Jydsk Termograficenter tilbyder tæthedsundersøgelse og trykprøvning af huse, som kan hjælpe med at finde kilden til din voksende varmeregning. Vi udfører typisk tæthedsundersøgelse for kunder i hele landet.

Hvorfor skal huse være tætte?

Der er flere grunde til, at huse skal være tætte, men den primære årsag er et ønske om ar nedsætte energiforbruget i bygninger. Man er i dag oppe på nogle isoleringstykkelser, hvor mere isolering kun hjælper, hvis bygningers klimaskærm/dampspærre er tæt. En tæt klimaskærm/dampspærre betyder, at varmeforbruget holdes nede.

Tæthedsundersøgelse?

Blower Door-testen
Blower Door-test er en metode, der er blevet brugt bl.a. i Tyskland, Norge og Sverige i flere år. Der monteres en blæser på en af husets yderdøre. Blæseren styres af en computer, som måler forskellen mellem trykket udenfor og indenfor. Den konstaterer dermed, om bygningen er tæt og holder trykket.

Blower Door-systemet er sat op, så testen følger den europæiske standard for området ISO 9972-15, der skal forelægges som dokumentation af husets tæthed.

Termografikamera i kombination med Blower Door

Blower Door-prøvningen kan med fordel kombineres med termografiundersøgelse, som er velegnet til at lokalisere lækager i klimaskærmen, hvis Blower Door-testen ikke overholder de data, som er krævet i bygningsreglementet. På billederne til højre ses mørke eller lyse “tunger”, der kommer fra samlinger i vægge.​

Tæthed

Vi står klar til at hjælpe dig med tæthedsundersøgelse i hele landet. Vi hjælper både private og erhverv med tæthedsundersøgelse.

Har du spørgsmål vedrørende tæthedsundersøgelse? Så ring til en af vores teknikere i dag eller send en mail på mail@jydsktermo.dk.

Enhver mistanke om spild skal tages alvorligt, da det ellers kan få store økonomiske og driftsmæssige konsekvenser for mindre vandværker.
Vi tilbyder tæthedsundersøgelse og trykprøvning af huse, som kan hjælpe med at finde kilden til din voksende varmeregning
Undgå afleverings fejl i nye el-installationer og sikre i tide dine el-tavler, grupper samt knudepunkter for, at eliminere farlige situationer og strømsvigt.
I mange huse, der er kommet lidt op i årene, kan man opleve, at trykket i vandhanen er dårligt. Dette kan skyldes, at rørene er delvist tilstoppede af kalk og okker. Det kan vi gøre noget ved.
Har du brug for en nem og effektiv løsning på mindre lækager eller utætheder i skjulte rør? Så har vi løsningen til dig..
Brud på el-gulvvarme kan spores og dermed udbedres lokalt. Vi benytter termografi til sporing af brud på el-gulvvarme, og vi kører både ud til private og erhvervskunder i hele landet.