Kontakt os

Har du brug for hjælp til termografimåling, lækagesporing eller tæthedsundersøgelse , så er vi klar til at hjælpe dig.

MEDARBEJDERE

Kent Østergaard

Tekniker

​Lars Buch Nielsen

Tekniker

Christian Sørensen

Tekniker

Kontakt Jydsk Termograficenter

Vi er klar til at hjælpe dig!

Kontaktformular

Profil

Jydsk Termograficenter har været på banen i over 30 år og er et firma i rivende udvikling. Vi har i dag flere fuldudrustede biler på gaden, så teknikerne kan løse opgaverne, når de er på skadestederne. Vi har altid isotop spormiddel i bilerne, hvis dette er tilgængeligt i landet

Vi har stor erfaring inden for fejlsøgning på vand, varme, el-tavler, el-gulvvarmekabler, bygningers isolering og klimaskærm. Vi har de seneste år, specialiseret os i vandværker, hvor vi udfører lækagesporing og ledningssøgning. 

Vi er hele tiden på udkig efter nye og forbedrende tiltag for at følge udviklingen på området. Vi kan i dag tilbyde at der rapporteres direkte fra sporingsadressen, til rekvirenten, via e-mail. Så rekvirenten hurtigst muligt kan tage stilling til skadernes omfang, og derudfra sætte arbejdet i gang. Bestilling af en af vores teknikere, foregår normalt ved, at man ringer direkte til montøren for at aftale tid. Denne kan via computeren se med det samme, om der er et ledigt tidspunkt i kalenderen, og så lave aftalen med det samme.

I mange tilfælde, kan vores tekniker, ved at spørge ind til problemet, hjælpe kunden, via telefonen, så tilfælde, hvor der ikke er lækager afhjælpes uden besøg. Er du i tvivl om noget eller har nogle spørgsmål kan du kontakte os, eller ringe på tlf.: 86 42 94 08.